Particulier

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Niet gevonden wat u zocht tussen de massaproducten ?

Ons huis is de plaats waar we echt onszelf kunnen zijn. Maar kan u echt tot rust komen in een dertien-in-een-dozijn interieur of een samenraapsel van bouwpakketten? Niet dat een gordijn uit een doe-het-zelf of grote winkelketen zijn functie niet kan vervullen… maar echt duur hoeft een maatwerk gordijn in uw specifieke stijl niet te zijn. Je bent bij ons ook nog eens zeker van degelijke advies over kwaliteit, stijl, materiaal, herkomst, onderhoud en levensduurverlengende tips.

Na de aankoop of huur van een woning gaat er vaak weinig aandacht naar het interieur. Te weinig tijd, of de centen zijn op. Maar het is net dat interieur dat ervoor zorgt dat een huis ook echt een thuis wordt.

Jarenlang woonplezier op maat

Een mooi interieur met een verzorgde aankleding in harmonie met uw unieke stijl. Met mooie en degelijke afwerking, gordijnen op maat, zonnewering, akoestische isolatie en privacy. Makkelijk te gebruiken en eenvoudig te onderhouden voor jarenlang woonplezier.

Het meeste plezier beleeft u ín uw woning, niet terwijl u ernaar kijkt. Kies dus voor een afwerking die perfect aansluit bij de manier waarop u die woning gebruikt.

Benieuwd hoe dat er uit kan zien? Kom gerust eens langs in onze showroom of bel ons om eens van gedachten te wisselen.

 

Uw woning in stijl aangekleed

Bij fasset® speelt niet enkel het esthetische aspect een rol. Stijl en kleur zijn belangrijk. Maar we gaan graag verder. We werken met licht en ruimte, met akoestiek, comfort en gebruiksgemak. We bieden handige bediening en automatisatie aan.

  • Bekledingen en interieuraccessoires zoals kussens, tafelkleden en hoezen.
  • Raamdecoratie en zonwering
  • Oplossingen voor licht en privacy.
  • Geoptimaliseerde akoestische eigenschappen.
  • Comfort door automatisatie.

Ons uitgebreid aanbod van materialen en diversiteit van leveranciers geeft u een ongeëvenaarde vrijheid van keuze.

Textiel op maat uit eigen atelier

Alle artikelen in textiel zoals gordijnen op maat, american stores, kussens en hoezen worden in eigen atelier vervaardigd. U krijgt dus puur, maar betaalbaar maatwerk voor uw woning.

We helpen u ook bij de keuze van ophangsystemen van gordijnen op maat. Zo kiest u altijd het juiste systeem in functie van gewicht, uitzicht en gebruik.

Rolgordijnen, lamellen, plissé, screens of panels, zijn bedienbaar op verschillende manieren en kunnen bewegen in verschillende richtingen. Maar wat is de ideale keuze. Laat u niet in de gordijnen jagen, we helpen u om de juiste keuze te maken.

Met advies, productkennis, een eigen Belgisch confectie-atelier en plaatsingsdienst staat fasset® u bij om elke ruimte te laten schitteren.

Foto van Tom Himpe

Tom Himpe

Profiteer van 40 jaar ervaring in interieurtextiel. Kom langs voor een koffie in onze toonzaal.

Neem contact >

Onze referenties

Lees fasset® News