Referenties

In de tijd tussen 1983 en vandaag zijn we in heel veel sectoren en locaties succesvol actief geweest, getuige de lijst aan referenties die we kunnen voorleggen.

Bekijk ook onze Belgische projectreferenties via Buildings Forum, hét platform bij uitstek om alle grote bouwprojecten in België te ontdekken.

Anderzijds zijn er nog heel wat referenties die we niet publiceren, gezien we daar in  incognito als uitvoerder voor onze klanten hebben aan meegewerkt.

Hotels in het binnenland

Verzorgingsinstellingen en scholen

Hotels in het buitenland

Michel
Michel
UZ Leuven
Lees verder
Al 40 jaar werk ik als aankoper in zeer diverse sectoren. Als ik dat met ruime blik overzie, dan besef ik dat ik 40 jaar lang speelgoed heb gekocht. Eerst speelgoed voor boer en tuinder, dan speelgoed voor kinderen en uiteindelijk speelgoed voor docteurs. Als ik een top tien van beste leveranciers zou mogen samenstellen, maakt fasset® daar zeker en vast deel van uit. Proficiat met jullie organisatie, dienstverlening, werk en uiting van arbeidsvreugde. Altijd een zegen voor samenwerking. Nogmaals nen dikken mercie. Groeten en dankjewel ook aan alle collega’s. Michel, UZ Leuven
Foto van Tom Himpe

Tom Himpe

Profiteer van 40 jaar ervaring in interieurtextiel. Kom langs voor een koffie in onze toonzaal.

Neem contact >