Woningtextiel

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Kwalitatieve stoffen voor uw interieur

Woningtextiel is er in vele formaten en soorten. Gelukkig maar, want iedereen heeft een eigen smaak.  Bezoek onze showroom met uitgebreide collecties van kwaliteitsvolle stoffen die uw interieur een meerwaarde geven en ga naar huis met waardevolle informatie om van uw huis de comfortabele plaats te maken waar u altijd van droomde.

Natuurlijk, duurzaam en lokaal

Haal de natuur in huis met katoen, linnen of zijde die je zinnen streelt. Ga voor economisch & duurzaam en kies de kunststoffen die uw interieur nog heel lang op onveranderde wijze zullen sieren, waarna ze nog altijd kunnen gerecycleerd worden… Koop lokaal en kies bij ons een ruim aanbod van made-in-Belgium artikelen, verwerkt in ons eigen atelier in Izegem.

Gordijnen, stores, panels, bedspreien, kussens, bekledingen,… een afwerking met klasse zit in de details, en laten we die details nu net in de hand hebben. Geen sweatshop in Verweggistan kan bieden wat wij in ons atelier realiseren.

Hippe interieurtrends of klassiekers

We volgen de trends en specials op de voet en beheersen de terugkerende klassiekers in verschillende materialen en afmetingen. Zo kan u zeker zijn dat ook uw project met ervaring wordt afgewerkt volgens de regels van de kunst, perfect volgens uw stijlvoorkeur.

Belgisch expert woningtextiel

Textiel is een ideale oplossing voor de aankleding, lichtbeheersing en privacy van een interieur. Maar het vraagt wel enige kennis. Decorateurs en exclusieve woonwinkels laten de afwerking van de gordijnen en het interieurtextiel voor hun klanten aan fasset® over … waarom zou u er dan niet voor kiezen?

Gebruiksgemak en automatisatie

Comfort en gebruiksgemak haal je in huis met een gemotoriseerde besturing en/of automatisatie. Door ons contact met vele fabrikanten en onze ervaring in deze materie, kunnen we u perfect adviseren over de mogelijkheden en ideale keuze. Maak al gebruik van ons advies tijdens het (ver)bouwproces om de integratie van systemen in uw woning optimaal te maken. Zo bereikt u het comfort dat u voor ogen had zonder onnodige frustratie.