Over ons

Bedankt!

Al 40 jaar lang laat fasset® elk interieur schitteren.  We geven ons klanten gericht advies, ontwerpen de optimale oplossing voor uiteenlopende interieurs, produceren in ons eigen atelier en installeren ter plaatse. Doorheen honderden succesvolle projecten bouwde fasset® ook een uitgebreide expertise in beheersing van licht, temperatuur, geluid & privacy en automatisatie.

Belgisch kwaliteitswerk

Het atelier en de showroom van fasset® zijn gelegen in Izegem (West-Vlaanderen). Van daaruit helpen we  over het hele land (en ver daarbuiten) interieurarchitecten, aannemers, decorateurs en particulieren om gebouwen om te toveren tot een juweeltje.

Ons advies en Belgische kwaliteit worden erg gewaardeerd in:

 • Hotels, B&B en vakantiewoningen
 • Appartementen
 • Studentenverblijven
 • Kantoren en bedrijfsgebouwen
 • theaters, musea en evenementen
 • Privéwoningen

Ons uitgebreid aanbod van materialen en diversiteit van leveranciers geeft u een ongeëvenaarde vrijheid van keuze. U vindt bij fasset® tal van mogelijkheden binnen uw budget.

 • Gordijnen en zonweringen
 • interieurtextiel en bekledingen
 • Vast en los meubilair
 • Slaapcomfort
 • Bed- en bad textiel
 • Tapijt en wandbekleding
 • Verlichting,

Persoonlijk contact en altijd bereikbaar

Bij fasset® kiezen we resoluut voor vlotte communicatie met onze klanten. Bij advies op de werf kunnen we met onze ervaing de juiste voorstellen pitchen aan de klant om onmiddelijk de juiste offerte te maken. We zijn geen doorgeefluik voor opdrachten, maken alle textielproducten in huis en sturen onze eigen vakbekwame krachten naar werven voor installatie.

Omdat we niet in alles de goedkoopste willen zijn maar kiezen voor degelijkheid, flexibiliteit en interieurs die perfect aansluiten bij uw wensen vinden we persoonlijke en professionele communicatie erg belangrijk. Bij fasset® heeft u één aanspreekpunt doorheen het hele proces van advies en verkoop tot installatie en opvolging. Nooit van het kastje naar de muur, maar altijd persoonlijk contact met uw contactpersoon.

Dit laat ons toe om uw dossier in detail te kennen en nauwkeurig op te volgen. Voor ons een vanzelfsprekendheid maar volgens onze klanten echt een ongekende luxe in wereld van “den bouw”.

Zo helpt fasset® uw interieur vernieuwen

 • Advies en inspiratie

We komen ter plaatse kijken naar de mogelijkheden, tonen u diverse materialen en overlopen met u verschillende opties. Natuurlijk kan u ook in onze showroom komen grasduinen in de vele stalen van gordijnstoffen, zonneweringen of uw plannen komen bespreken.

 • Een duidelijke offerte

Wij meten alles nauwkeurig op en noteren technische vereisten. Op basis van ons gesprek en uw voorkeuren,  maken we een heldere prijsofferte met de verschillende producten en variaties.

 • Levering en installatie

Al dat technisch en esthetisch advies moet natuurlijk wel nog worden uitgewerkt. Om ervoor te zorgen dat u nog vele jaren van uw interieur zal kunnen genieten, verzorgen we ook met plezier de installatie. Die gebeurt door ervaren en vakbekwame ‘placeurs’ die de kwaliteit van het product alle eer aandoen door het in goede orde, op de goede plaats en volgens de gemaakte afspraken te installeren.

Mooie interieurs sinds 1983

Fasset® maakt mensen gelukkig met mooie interieurs sinds 1983. Sinds Rony Himpe het bedrijf oprichtte, zijn we al 4 decennia gekend als een degelijke en competitieve leverancier en uitvoerder met expertise in installaties met textiel, akoestiek, (raam)bekleding en (binnen)zonwering.

Intussen veranderde ook de naam van Himpe-Desmet naar fasset® en nam Tom Himpe de fakkel over. Dagelijks staat hij met zijn team klaar voor uw project. Vraag ons advies en doe beroep op onze diensten.

Advies: liever te vroeg dan te laat

Vermijd verrassingen en voorkom dat uw mooie interieurplannen onmogelijk uit te voeren zijn met de raamdecoratie, zonwering of inrichting die u voor ogen had. Vraag ons advies al tijdens de planfase van het bouwproces.

Al te vaak moeten er compromissen gesloten worden omdat er te laat afgestemd werd wat wel of niet kan. Of kan er niet geïnstalleerd worden in ideale omstandigheden. En dat is jammer.

Onze ervaring in de opbouw en voorziening voor de gewenste afwerking kan u die vervelende compromissen besparen. Het is belangrijk dat u kiest voor ervaring en knowhow die mogelijke fouten al ontdekt voor ze gemaakt worden…

fasset ® kijkt samen met u naar het gewenste resultaat en vertaalt dat in praktische keuzes.

Picture of Tom Himpe

Tom Himpe

Stel uw interieurvragen aan een expert. Bezoek onze toonzaal of bel ons met uw vragen.

Neem contact >

Al onze referenties

Lees fasset® News