Aannemer

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Uw woningtextiel in goede handen

Als aannemer kan u niet van alle markten thuis zijn, zeker nu projecten steeds vaker een sleutel-op-de-deur opdracht worden. Van de grondwerken tot aan de gordijnen, voor iedere discipline heeft u betrouwbare partners nodig.

Betrouwbare interieurpartner voor de aannemer

fasset® is nu al voorkeurspartner van veel aannemers voor de afwerking van projecten met gordijnen (akoestische gordijnen , separatiegordijnen, douchegordijnen, theatergordijnen,…), zonwering binnen (rolgordijnen, stores, …), verduisteringen, schilderij-ophangprofielen, hygiënische vouwschermen voor privacy in de zorgsector (Silentia), ….

Op basis van meetstaten, beschrijvingen van het bestek en aanvragen van architecten maken wij dagelijks offertes en delen we onze advies.

Van woning tot buitenlands megaproject

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en installatie van interieurtextiel en de aankleding van hotels, zorginstellingen, scholen, recreatieruimtes, bedrijven, privéwoningen, … als hoofd- of onderaannemer.

Daarnaast ontwerpen en installeren we inrichtingen voor hotelkamers met hotelbedden, tapijt, wandbekleding, akoestische bekleding, gordijnen, beddengoed en badlinnen in diverse stijlen en uitvoeringen.

Technisch textiel

Brandveilig, akoestisch, bacteriëndodend, geur-neutraliserend, waterafstotend of gerecycleerd … de techniek in textiel zit niet stil en wij volgen mee.

We ontwikkelen stoffen op maat met dessins in weave en print. Dit technisch textiel op maat verwerken we in ons atelier in Izegem en installeren we met ons eigen ervaren team. fasset® staat garant voor een totale ontzorging van de klant aannemer: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.

Advies van een textielexpert

Voor kwalitatieve projecten kan u rechtstreeks werken met fasset® of in onderaanneming via interieurprofessionals. Ons advies tijdens het (ver-)bouwproces voor gordijnen, interieurtextiel, binnen-zonwering, akoestiek en projectafwerking zorgt voor een compromisloos resultaat.