Decorateur

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Perfecte decoratie met kwalitatief textiel

Een decorateur of woonwinkel die niet over een eigen atelier beschikken kan bij fasset® zijn decoratieve creaties laten afwerken. Wij zijn voor alle decorateurs of woonwinkels een partner die de afwerking van hun creaties tot in de puntjes verzorgt.

Kwaliteit uit eigen atelier

Ons atelier met hoogtechnologische machines en ervaren personeel kan alle soorten textielverwerking, bekledingswerk en confectie aan. Dat merkt u ook aan onze hoge verwerkingssnelheid en capaciteit.

We werken uw bestellingen met de grootste zorgvuldigheid en oog voor de regels van de kunst af. Uw geleverde stof wordt nagezien en verwerkt voor een zeer hoge kwaliteit. Degelijk maatwerk met de details die u graag ziet.

Heldere prijzen

Voor standaard of vaak voorkomende afwerkingen kan u onze prijslijst raadplegen. Voor speciale afwerkingen maken we vooraf een offerte. Zo kent u altijd perfect de prijs van een project.

Uitgebreide showroom

Ons textiel atelier en de showroom met een uitgebreide collectie voorbeelden zijn gelegen in Izegem (West-Vlaanderen). Onze klanten bevinden zich overal ter wereld. Van Brussel tot Djibouti.  

Volledig servicepakket

We zijn er niet alleen voor standaardprojecten. Bouwend op 40 jaar ervaring, adviseren en helpen we u ook bij alle technische moeilijkheden en speciale afwerkingen. Voor interieurspecialisten (decorateur) kunnen wij een volledig servicepakket aanbieden. In uw naam of samen met u gaan we het project adviseren en opmeten en bezorgen u een duidelijke offerte.

Het volledige project nemen we voor onze rekening: productie, verwerken en installeren. U hoeft enkele uw klantencommunicatie aan te houden, de rest wordt voor u verzorgd. Wie zelf voldoende kennis in huis heeft kan zich beperken een opdracht voor confectie of andere verwerking van stoffen tot interieur- of exterieur-artikelen.