Blinds & Systems

Van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Zonweringssystemen bevatten een hele resem aan mogelijke producten met lamellen – horizontaal of vertikaal,, rollen, plissés en verduisteringsschermen.  

Voor elke wens of locatie bestaat er wel een oplossing om het licht en de privacy te regelen door opvouwen, rollen, wegschuiven, oriënteren, … 

Met een grote optie aan fabrikanten, die het ideaal product maken naar uw smaak en budget zorgen wij voor een gebruiksklare installatie.

Bediening van gordijnen en zonwering kan op vele verschillende manieren. Manueel, koord of ketting , maar ook motorisaties hebben voor ons geen geheimen. Vraag zeker ons advies tijdens uw bouwproces om niet alleen de ruimte te voorzien voor de gewenste raamdecoratie, maar ook om de sturing en aansluiting praktisch af te stemmen op uw huisinstallatie met minimale zichtbaarheid en maximale veiligheid van die aansluiting.

Shutters zijn het buitenbeentje in de raamdecoratie omdat ze zo veelzijdig inzetbaar zijn. Als zonwering, maar ook als kamerindeling of kastenwand.

De lamellen binnen de shutterpanelen zijn oriënteerbaar voor privacy-en lichtregeleing. De panelen zelf kunnen dan weer op scharnieren draaien, in schuifrails overlappen, als een accordeon opvouwen en zelfs op dakramen gemonteerd worden.

Contacteer ons om alle mogelijkheden te kennen.