Stores & systems

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

De ideale oplossing voor zonlicht en privacy hangt af van uw noodzaak.

Last van verblindende zon? Er bestaat een breed aanbod zonweringssystemen voor binnen. Systemen met horizontale of verticale lamellen, rollen, plissés en verduisteringsschermen. Voor elke wens of locatie bestaat er wel een oplossing om de lichtinval te regelen.

Liever geen inkijk? Ook voor uw privacy bestaan oplossingen die u kan opvouwen, rollen, wegschuiven of oriënteren. Als ervaren specialist werkt fasset® samen met een groot aantal fabrikanten. Zo maken en installeren we de ideale oplossing naar uw smaak en budget.

Eenvoudige bediening

Gordijnen en zonwering kunnen op verschillende manieren bediend worden. Manueel, met een koord of ketting , of superhandig met een weggewerkte motor.

Shutters – veelzijdige afscherming

Shutters zijn een buitenbeentje in de raamdecoratie omdat ze zo veelzijdig inzetbaar zijn. Als zonwering, maar ook als kamerindeling of kastenwand. De lamellen in shutterpanelen zijn oriënteerbaar voor privacy-en lichtregeling. De panelen zelf kunnen dan weer op scharnieren draaien, in schuifrails overlappen, als een accordeon opvouwen en zelfs op dakramen gemonteerd worden. Contacteer ons om alle mogelijkheden te kennen.

Advies zonwering en privacy

Er zijn veel systemen met elk hun voordelen en technische vereisten. Vraag zeker ons advies tijdens uw bouwproces om niet alleen de ruimte te voorzien voor de gewenste raamdecoratie, maar ook om de sturing en aansluiting praktisch af te stemmen op uw huisinstallatie met minimale zichtbaarheid en maximale veiligheid van die aansluiting.