Projects

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Perfecte projecten zonder zorgen

Een zaak inrichten doet u niet elke week. U wil een piekfijn interieur dat nog jaren fris oogt. Kies daarom voor een partner waar u op kan bouwen. Als Belgisch producent van kwalitatieve interieurafwerking blijven we altijd bereikbaar. Ook voor dringende of ingewikkelde projecten.

Neem geen risico door de eerste de beste uitvoerder te kiezen, kies voor fasset®.

Gordijnen en zonwering voor projecten

Als expert in gordijnen, textiel, zonwering, geluidsdemping en projectafwerking gaat fasset® resoluut voor een esthetisch, duurzaam en functioneel geheel.

Sinds 1983 verzorgt fasset® textiel en raamdecoratie in al zijn vormen voor:

Bestand tegen intensief gebruik

Deze hospitality projecten hebben iets gemeenschappelijk: hun ruimtes worden zeer intensief gebruikt. Daarom zoeken ze de gepaste professionele producten en materialen voor een aantrekkelijk, duurzaam en onderhoudsarm resultaat.

Daag ons zeker ook uit met technisch uitdagende projecten, groot of klein. We laten ons niet uit ons lood slaan en werken ieder project tot de laatste puntjes af.

Maatwerk in technisch textiel

Bij de term “technisch textiel” denken mensen meestal aan brandvertragende gordijnen. Bij fasset® helpen we je graag kiezen voor de correcte gordijnstof met genormeerde brandvertragende eigenschappen. Maar we hebben ook een ruim aanbod aan antibacterieel, luchtzuiverend of akoestisch textiel.

Met dit gepaste textiel werkt fasset® in eigen atelier uw project af. Zo krijgt u voor elk design of technische specificatie een mooi resultaat. Op zoek naar iets heel unieks? Met maatwerk print of weave produceren we ook gordijnen of andere aankleding met uw eigen design of logo. Zelf geen groot ontwerper? Dan ontwerpen onze designers samen met u een uniek design.

Ontwerp en realisatie van hotelinterieurs

Wat hebben hotels, B&B’s, longstay appartementen, studentenverblijven, … gemeen? De praktische en esthetische inrichting van het verblijf beïnvloedt voor een groot deel de tevredenheid van de gast.

Met kennis van zaken ontwerpen en realiseren wij voor u uiterst verzorgde, comfortabele én praktische kamers, waarin onze boxsprings en matrassen zorgen voor een uitstekend slaapcomfort, zodat hotelgasten spontaan complimenten maken.

Ieder zijn smaak

Welke stijl u ook kiest voor uw inrichting, wij staan u bij met raad en daad voor een stijlvol, zorgvuldig afgewerkt en budgetvriendelijk resultaat. Comfortabel en praktisch, zodat de gasten zich meteen thuis voelen.

Hotelmeubels op maat

Hotelkamers zijn vaak pijnlijk onorigineel. Wilt u toch Instagrammable kamers?

fasset® biedt betaalbare maatwerk meubels voor hotelkamers. Helemaal in de gewenste stijl en met bijpassende wand- en vloerbekleding, beddengoed, gordijnen, verlichting en decoratie. Helemaal tot in de puntjes verzorgd. Say cheese!

Van Brussel tot Bahrein transformeerde fasset® doorsnee kamers tot prachtige, aangename ruimtes. Door ons totaalconcept nemen we elk interieurvlak esthetisch, ethisch en akoestisch onderhanden.

Tapijt & wandbekleding

Bij fasset ® zijn we van mening dat gastruimtes een verwelkomende sfeer moeten uitstralen. Een oase van rust en ontspanning voor bezoekers die aan de buitenwereld willen ontsnappen. Onze sfeervolle en comfortabele vloerbedekkingen zorgen hiervoor.

Vloerbekleding van hoge kwaliteit

We hebben een breed assortiment tapijten van degelijke standaard productiekwaliteit. Mag het wat meer zijn? Kies dan voor een hoogwaardige Axminster en Wilton vloerbekleding… al dan niet met maatwerk dessin.

Wandbekleding is het decoratiemateriaal bij uitstek om sfeer en uitstraling in een interieur te brengen. De keuze van de bekleding en een zorgvuldige afwerking bepalen in grote mate de kwaliteit van de ruimte. Ons aanbod biedt een brede waaier aan kwaliteitsvolle wandbekleding in vinyl en behang waarin de aangebrachte structuur, verschillende materialen en uiteenlopende kleuren als het ware een vierde dimensie aan uw ruimtes geven.

Slaapcomfort

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Een kwaliteitsvolle en comfortabele matras is dan ook onontbeerlijk voor een goede nachtrust.

In hospitality zijn boxspring en matras nog steeds de meest voor de hand liggende oplossing. U vindt ze bij fasset® in een grote variatie van comforttypes.

Boxspring of zetelbed

Nood aan flexibele extra slaapruimte? Zetelbedden toveren uw zitruimte in een handomdraai om tot een comfortabele slaapplaats. En weer terug naar een ruime kamer. Dubbele winst dus.

Voor al onze producten houden we vanzelfsprekend ook steeds de brandveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid in het oog.

Advies tijdens bouwproces

Met 40 jaar internationale ervaring kan fasset® bogen op heel wat kennis en expertise. Kennis die we graag met u delen zodat u fouten kan vermijden die achteraf moeilijk op te lossen zijn. Contacteer ons dus liever te vroeg dan te laat, dan vinden we samen de beste oplossing.

Installatieteam

U mag nog zo’n degelijk of mooi product hebben… als het niet correct wordt geïnstalleerd zal het resultaat niet perfect zijn. Dat geldt voor het esthetische, maar zeker ook voor comfort en duurzaamheid.

Ons team van ervaren plaatsers realiseert uw keuze ter plaatse op de meest geschikte wijze. Zo geniet u nog lang van uw interieur.

Picture of Tom Himpe

Tom Himpe

Nood aan gordijnen, zonwering, tapijt, bed- en badlinnen of ander textiel? Fasset® helpt u kiezen.

Neem contact >

Onze referenties

Lees fasset® News