Custom Interior Textiles

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Besteed uw textielvragen uit

Interieurwinkels, schilders, decorateurs en andere interieurspecialisten doen graag beroep fasset® om hun projecten met oog voor detail af te werken.

Zowel voor decorateurs, woonwinkels en interieurbouwers zijn wij uitvoerder voor de zachte aankleding. Louter confectie in loondienst voor de textielprofessional of full-serice advies, opmeting, productie en plaatsing voor de interieurafwerker of aannemer van sleutel-op-de-deur projecten.

Veelzijdig textiel atelier

Als confectie-atelier verwerken wij stoffen tot de meest uiteenlopende interieurproducten.

Met ons eigen confectie-atelier met bekwame stiksters maken we het verschil in veeleisende projecten. Alle stoffen voor gordijnen, stores, kussens en andere interieurproducten in textiel worden bij ons in Izegem verwerkt. Dat geeft ons een flexibiliteit en kwaliteitsbeheersing waarmee we u graag bedienen.

Ervaren installatie team

Voor onze klanten ontzorgen wij volledig de “zachte aankleding” van projecten. U adviseert uw klant bij zijn inrichting, vraagt bij ons een prijs op, verkoopt aan de klant en wij voeren uit. Simple comme bonjour.

Zelf te weinig ervaring met de mogelijkheden ? Wij adviseren ook ter plaatse op uw project en fungeren als uw eigen technische medewerker voor opmeting en bepaling van de uitvoeringsdetails.

Perfecte afwerking projecten

Onze brede ervaring in tal van situaties zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo vinden we de gepaste oplossing voor elke situatie. Nog beter is om voor de start van de werken ons advies in te winnen. Dan kunnen we u écht helpen om perfect afgewerkte projecten te realiseren, waar alles mooi is afgewerkt.