Plopsa hotel _ De Panne

In onze samenwerking met het Plopsahotel schreven we een echt Belgisch verhaal. Plopsa, de themaparkdivisie van Studio 100, baat 8 parken uit, waaronder het bekende Plopsaland in De Panne. Dit prachtige park combineert de magie van de Studio 100-figuren met plezier op tal van topattracties in een unieke omgeving.

Doorgetrokken beleving

De beleving van klanten die overnachten in Plopsaland mocht natuurlijk niet achterblijven. fasset@ adviseerde en realiseerde met plezier en vakmanschap alle gordijnen en bekleding voor kamers, restaurant, bars en vergaderzalen van het Plopsahotel.

Belgisch kwaliteitswerk

Als Belgische entertainmentgroep bestelt Plopsa de gordijnen voor het hotel bij een Belgische aannemer – fasset® – die op zijn beurt unieke stoffen laat weven bij een Belgische weverij voor gordijnen van de kamers. Ook de houten lamellen van de bar en de publieke ruimtes werden in België gemaakt en door ons eigen team van ervaren plaatsers geïnstalleerd.

Hotel met unieke themakamers

117 standaard kamers en heel wat verschillende themasuites kregen elk hun specifieke maatwerk gordijnen en bekledingen gebaseerd op de ontwerpen van het creatieve team van Studio 100. Maya, Piet Piraat, K3, MegaMindy, Bumba, .. zowat alle helden van Studio 100 kregen hun eigen ontwerp in een themakamer.

Veiligheid op maat

Voor de nooduitgangen ontwikkelden we een fail-safe elektrische bediening met noodbatterij die de gordijnen en systemen opent bij brand of stroomuitval… safety first !

Picture of Tom Himpe

Tom Himpe

Profiteer van 40 jaar ervaring in interieurtextiel. Kom langs voor een koffie in onze toonzaal.

Neem contact >