Architecte d’interieur

fasset®, van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Van droom tot afgewerkt interieur met een interieurarchitect

Klanten hebben soms wilde dromen. Als ontwerper van hun interieur is het niet altijd eenvoudig om dat in een plan te gieten. Uw klanten zagen iets moois bij kennissen of in een boekje en willen dat ook. Maar lukt dat wel met hun ramen? Kan dat in die stof? En welke kleuren zijn mogelijk?

fasset®: uw betrouwbare partner voor de perfecte inrichting

Geen stress! Fasset® helpt u om meteen de ideale keuzes te maken voor elk interieur. Esthetisch én functioneel. Met ons eigen atelier en 40 jaar ervaring kunnen we perfect zeggen wat wel of niet kan en inspiratie bieden rond nieuwe toepassingen en mogelijkheden.

We denken met u mee en kijken ter plaatse naar de beste aanpak. Zo bent u in staat om snel mooie ontwerpen te maken met een duidelijke offerte voor de klant.

Van gordijn tot tafelkleed

Natuurlijk zorgen we ook voor een perfecte installatie van de gekozen materialen volgens planning. Fasset® is expert in onder andere:

  • Gordijnen en raamdecoratie
  • Zonnewering en verduistering
  • Verbeterde privacy en akoestiek
  • Bekledingen, kussens, tafelkleden en hoezen
  • Gebruiksgemak en automatisatie.

Ook ‘speciallekes’ welkom!

Onze klanten waarderen dat we altijd meedenken met hun project op zoek naar de ideale oplossing. Waar veel leveranciers stoppen bij standaard producten, kan je bij fasset® ook terecht voor al uw minder voor de hand liggende vragen. In ons maatwerkatelier gaan we geen vraag uit de weg!

Door dat eigen atelier kunnen we ook een ongekende service leveren. Moet er iets aangepast worden of wil de klant toch een ander kleur? Fasset® zorgt snel voor de aanpassingen. Ook voor reparaties of extra items in eerder gekozen stoffen bij u bij ons in goede handen.

Inspiratie in de showroom

Bent u interieurarchitect en benieuwd naar de stoffen, materialen en systemen die we kunnen leveren? Kom dan zeker even grasduinen in onze showroom in Izegem. U ontdekt er ook een groot aantal creatieve oplossingen waarmee u het leven van uw klanten zoveel makkelijker maakt.