Pour les partenaires du projet

Van eenvoudig tot exclusief,
kwaliteit made in Izegem

Als projectaannemer of organisatie met een interieurproject heb je wel meer zorgen dan de organisatie van een technische beschrijving, prijsvragen en uiteindelijke keuze van gordijnen, zonwering of zachte aankleding. Vertrouw op de 40 jaar expertise van fasset om uw projecten af te werken tot in de puntjes, confrom de technische bestekken, volgens planning en binnen budget. Bij projectbouw valt de afwerking van gebouwen vaak volledig onder de coordinatie van de hoofdaannemer, waar wij in onderaanneming het lot gordijnen en aankleding voor onze rekening kunnen nemen. Laat de kans om uw project door ons te laten afwerken niet voorbij gaan en vraag uw aannemer om prijzen bij ons op te vragen. 

Extreme afmetingen, grote of kleine hoeveelheden en technische uitdagingen zijn deel van onze dagelijkse expertise en aanbieden van oplossingen. Fasset® is een ideale partner voor projecten, zowel professioneel als particulier. Hotels, zorgcentra, ziekenhuizen, musea, theaters…  zijn deel van het uitgebreid doelpubliek, maar ons bedrijf heeft heel wat facetten in afwerkingen en klantsoorten. Aannemers, organisaties, woonwinkels, decorateurs en interieurspecialisten allerhande doen beroep op onze diensten, als uitvoerder, in onderaanneming of enkel voor een confectie- of installatieservice in loondienst.

Het textielatelier en de showroom zijn gelegen in Izegem, maar we gaan ver, heel ver…. met referenties in binnen- als buitenland.

Met advies, productkennis, een eigen Belgisch confectie-atelier en plaatsingsdienst staat fasset® de bouwheer, architect en interieurarchitect bij om elke ruimte te laten schitteren. Laat je inspireren door de creaties van fasset® Laat u adviseren door de expertise van fasset®

Fascinerend textiel, secuur maatwerk uit ons eigen Belgisch atelier en een ervaringsboog van bijna 40 jaar … van project tot exclusieve  privé woningen, dat is fasset. 

De doorgedreven specialisatie in textiel met de ervaring en bijkomende kennis van interieurafwerkingen allerhand, stelt ons in staat om andere facetten van het interieur en totaalprojecten B2B aan te nemen. Inrichting en afwerking van hotelkamers, studentenverblijven, B&B’s , kantoorruimtes, …  Diezelfde ervaring en lange-termijn-relatie met onze leveranciers stelt ons in staat om scherpe prijzen voor kwaliteitsvolle materialen neer te zetten.

Als uitvoerder voor bouw- en interieurprofessionals of direct via ons…. de aankleding van uw interieur is in goede handen. Coördinatie op de werf, een technische bijstand met raad en daad en een flexibele planning in functie van het bouwproces; alles draait om één zaak: een resultaat neerzetten waar de klant een goed gevoel aan over houdt.

Je mag nog zo’n degelijk of mooi product hebben… als de correcte installatie niet in lijn staat met het product kan je afbreuk doen aan de esthetische kant of aan de duurzaamheid. Ons team van ervaren plaatsers realiseren uw keuze ter plaatse op de meest geschikte wijze om nog lang te kunnen genieten van uw inrichting of installatie.

Technische textiel komt bij ons hoofdzakelijk voor als gordijnstof met genormeerde brandvertragende eigenschappen, maar ook anti-bacterieel, luchtzuiverend of akoestisch textiel is ons niet onbekend. Als je het niet kan vinden in de vele mogelijkheden die de markt biedt of je hebt een specifiek ontwerp voor een design en specificatie van een stof, dan maken we die toch gewoon ? Maatwerk print of weave met een design dat werd ontwikkeld door u of door ons zorgt voor een wel heel uniek gordijn of bijzondere aankleding.